Popularni postovi

Neplodnost

Neplodnost se može riješiti pa i prirodnim putem.Zato krenite u šume i livade pa tražite sebi ono što vam najviše odgovara,nešto prirodno.Sad je najbolje vrijeme da se pripremaju razne čajne mješavine koje mogu biti od pomoći. Ako ništa godit će vam šumski čisti zrak.Ja ću vam dati nekoliko savjeta, što bi bilo dobro...
Šta je potrebno za liječenje neplodnosti?Kantariona crvenog ima na čistim livadama.Dobar je za sve,a posebno da se koristi kao kupka sjedeća ,danas tri puta po pola sata,ili da napravite smjesu od gline malo trine a dosta kantariona,sve dobro smiješati i staviti obloge na donji dio trbuha preko noći.

Sutra se čuvati od nahlade ,tako ponavljati nekoliko dana.Ovo je dobro za sve ženske bolesti .Bilo bi dobro nabrati svježu kunicu,koprivu i bokvicu.
Samljeti na mašinu za meso i procijediti sok.Dodati jednaku količinu meda i to piti danas  tri  puta prije jela.
Dobro je za jačanje imuniteta i malokrvnost....Ako ne možete ovo sve da nabavite, a vi kupite čaj od kunice,žare i nevena pa pijte 40 dana da bi svom organizmu pribavili svježu i čistu krv.
Od svake od ovih trava uzeti po jednu supenu kašiku i staviti na litar kipuće vode, dovoljno je da smo pola minuta ključa, skinuti i poklopiti, pola sata zatim procijediti u termos bocu i biti gutljaj po gutljaj tokom cijelog dana.Ova mješavina čaja je dobra za mnoge bolesti ,zato treba da iskoristimo sve dok je svježe.Znam da će se mnogi zapitati kakve veze ima sve ovo s neplodnošću.
Vrlo je važno imati zdravu krv i dobar imunitet,a i nikad se ne zna kome šta godi i treba.Sve što ti ne može naškoditi treba probati.Ima toliko novih mama zahvaljujući travama,neke od njih i  poznajemo zatim tu su ljekovite banje  kažu da je Panonsko jezero jedno od tih banja koje pomažu kod neplodnosti,u stvari sve što čisti organizam može pomoći.
Ako vam ovo ne pomogne javite se meilom na:omangogle@gmail.com

tags:neplodnost,prirodno liječenje,imunitet,

Nema komentara:

Objavi komentar